Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Què és invisalign? Descobreix-ho

Publicat el 14/09/2020
Què és invisalign? Descobreix-ho
Segur que ja hauràs escoltat alguna vegada sobre l'ortodòncia invisible Invisalign. Al nostre blog t'explicarem tot el que necessites saber sobre aquesta tècnica revolucionària, eficaç i còmoda enfront dels brackets metàl·lics.

Com el seu propi nom indica, Invisalign és una ortodòncia invisible que consisteix a alinear aquelles dents que necessiten poc moviment o en pacients que anteriorment han portat ortodòncia.

Característiques del Invisalign

La principal característica d'Invisalign és un alineador invisible, extraïble i personalitzat per al pacient. És a dir, no hi ha mesures estàndards, sinó que adaptem els alineadors invisibles a la dentadura de l'pacient per a un resultat òptim.

Altres característiques que ens ofereix Invisalign són la ràpida i correcta alineació de les dents enfront de l'ortodòncia convencional. ja que els brackets no solen oferir una perfecta alineació. A l'tractar d'un alineador invisible s'eviten rascades, nafres, ferides i altres problemes que puguin sorgir durant el tractament de l'ortodòncia.

Pel que fa a la higiene Invisalign és més fàcil i ràpida gràcies al seu mètode extraïble que ofereix l'ortodòncia invisible, on el pacient podrà raspallar-se les dents perfectament. A més, és obligatori llevar en els menjars.

Finalment i no menys important, Invisalign ofereix un component estètic molt superior versus als brackets: Ningú es donarà compte que el pacient porta ortodòncia.

Invisalign: qui pot portar-ho?

Tot aquell pacient que vulgui utilitzar Invisalign haurà de complir una sèrie de requisits:
  • Pacients que s'hagin portat o no ortodòncia prèviament.
  • Pacients que siguin exigents amb l'estètica dental.
  • Pacients amb poc temps.
  • Pacients que no vulguin portar brackets metàl·lics.
  • Pacients que pateixin periodontitis.

Quant costa Invisalign?

És una de les preguntes més freqüents que ens trobem a la nostra clínica dental Casanova25 i sempre contestem amb la mateixa resposta: depèn. Cada pacient és diferent i únic, és per això, que no hi ha un preu estàndard quan parlem d'Invisalign. Com comentàvem a l'inici de l'article, aquest tipus de alineador és personalitzat i a mida convertint-lo en únic.

Si necessites assessorament sobre Invisalign, pots posar-te en contacte amb el nostre especialista o cridar-nos a l'934.510.386.