Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Què és una neteja bucal profunda?

Publicat el 28/01/2019
Què és una neteja bucal profunda?

A tots ens agrada tenir una boca sana i somriure amb unes dents blanques i genives sanes. Per aconseguir-ho, cal tenir una acurada neteja dental a casa i 1 o 2 vegades a l'any visitar al dentista per realitzar-se una neteja bucal professional. Si no es realitza correctament la neteja, estem provocant que s'acumuli tosca a les dents i en conseqüència, l'existència de malalties periodontals com la gingivitis i periodonditis.

En els casos que el pacient ja pateixi alguna d'aquestes dues malalties, una simple neteja bucal serà insuficient. Aquí s'haurà visitar el dentista perquè et aconselli el tractament més adequat per a aquesta.

El tractament de periodontitis es realitza a través d'una neteja bucal profunda de les genives per desinfectar-les. Aquesta neteja es realitza amb anestèsia local, on es dorm la geniva, permetent netejar la part que es troba entre la geniva i la dent, lloc on s'acumula la tosca i els bacteris causants de la periodontitis.

Realitzar-se una neteja bucal profunda no és dolorós ja que la zona a tractar està adormida i, un cop passat l'efecte de l'anestèsia, es pot portar una vida normal.

Normalment, les neteges bucals profundes s'han de realitzar en diverses sessions per deixar la zona de la boca totalment sana. I normalment és aconsellable repetir amb freqüència, encara que això dependrà del grau i evolució de la periodontitis en cada pacient.

Si al raspallar veus que sagnes o tens les genives inflades, el més segur és que tinguis gingivitis. Si és així, sol·licita visita amb el nostre especialista i ell t'aconsellarà quin és el millor tractament per al teu cas.