Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Què fan els famosos per aconseguir un somriure perfecte?

Publicat el 15/05/2018
Què fan els famosos per aconseguir un somriure perfecte?

Que tiri la primera pedra el que no ho vulgui (segur que són molt pocs). Les estrelles de Hollywood també compten amb molts trucs de bellesa per a cuidar-se i estar sempre perfectes en dies com ara els Oscar o els Grammys. Si vols lluir un somriure perfecte, pren nota.

A Casanova25 Barcelona estem especialitzats en estètica dental, oferint diferents fundes o carilles dentals als nostres pacients per obtenir un nou somriure. Aquestes carilles dentals estan pensades per solucionar problemes estètics de les dents naturals. Evidentment, aquestes dents han d'estar sans, ja que si no fos així, s'hauria de plantejar un altre tipus de tractament dental. Les carilles dentals també serveixen per ocultar alguna taca en la dent a causa del tabac o algun aliment colorant com el cafè.

Perquè funcionen les carilles dentals?

Com ja hem comentat anteriorment, les carilles dentals estan pensades per amagar imperfeccions de la dent natural. Alguns casos poden ser:

  • Ampliar aquelles dents que són molt petits.
  • Corregir formes per si una dent és molt curt o no estan ben alineats.
  • Cobrir dents trencades o espatllats pel pas del temps.

Quin tipus de carilles dentals existeixen?

Al mercat existeixen diferents tipus de carilles dentals, però podríem diferenciar dos grans tipus: les carilles de porcellana i les carilles de composite. I ara està entrant en ús un tercer tipus decarilla inclosa en les de porcellana que són les carilles de disilicato de liti.

Les carilles de composite són aquelles que es poden fabricar directament sobre la dent on es donarà forma de la dent, o ens les poden fer al laboratori dental. Aquest tipus són les més ràpides de col·locar i també són les més econòmiques del mercat, però també són de pitjor qualitat respecte a les de porcellana, ja que poden perdre color amb el pas del temps o fins i tot trencar-se.

En canvi, les carilles de porcellana es fabriquen prèviament al laboratori i després es col·loquen al pacient. El resultat és molt superior al composite gràcies a la seva altíssima qualitat ja que ofereix un somriure més natural, però també comporta un preu més elevat.

Les carilles de disilicato de liti és una de les millors opcions per a la realització de rehabilitacions que requereixen una alta estètica. El disilicato de liti és un material ceràmic que s'elabora a partir d'un processat de nucleació i cristal·lització del vidre. La ceràmica de disilicato de liti és anomenada E-max.

Aquest material s'empra en el laboratori dental en combinació, moltes vegades, amb la tecnologia CAD / CAM.

Aquest material és molt resistent i de baixa resistència al desgast i de fàcil utilitat. La qual cosa fa que les restauracions siguin duradores. També és un material que s'ajusta de forma perfecta a l'anatomia de la geniva.

A més, el disilicato de liti és translúcid, de tonalitat natural, pel que representa un material molt indicat en estètica.

Quan està indicat?

El disilicato de liti està indicat en molts tipus de tractaments com:

  • Carilles fines (d'un gruix aproximat d'uns 0'3 mil·límetres)
  • Incrustacions. Inlays i onlays mínimament invasius
  • Corones anteriors i posteriors sobre dents naturals i corones sobre implants
  • Pròtesis fixa. Ponts anteriors i fins als premolars.

Aquestes pròtesis optimitzen les expectatives estètiques dels pacients i aporten més beneficis funcionals, de resistència i d'adaptació.

Si vols lluir un somriure blanca com la d'un famós, et recomanem que sol·licitis una visita amb el nostre especialista en Casanova 25 de Barcelona i preguntis per les carilles dentals.