Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Quins avantatges proporcionen els implants dentals?

Publicat el 29/03/2016
Quins avantatges proporcionen els implants dentals?

A la nostra clínica dental de Barcelona, com sabeu, ja portem més de 1.000 implants dentals realitzats. Aquesta experiència ens ha permès anar perfeccionant la nostra tècnica, aconseguint uns resultats excel·lents, de manera que un cop col·locat l'implant dental, aquest comporta els avantatges següents:

  • Sensació de naturalitat
  • Dentadura més saludable
  • Millor estètica dental
  • Somriure més agradable
  • Millora en la funció masticatòria

Més enllà dels avantatges de dur implants, segur que molts de vosaltres en seguiu dubtant. Avui us responem a tres preguntes habituals entre els nostres pacients de Barcelona, que us poden orientar:

Els implants, són per sempre? Duren tota la vida?

Si no es cuiden correctament, els implants poden durar menys del previst. El pacient ha de cuidar la seva boca en genera, dents i implants, mitjançant una excel·lent higiene oral, combinada amb visites periòdiques de control i manteniment periodontal i implantològic a l'especialista (cada 4-6 mesos). Els implants poden patir inflamacions (mucositis) o infeccions (periimplantitis) si no es controlen correctament els factors de risc, d'entre ells: la correcta higiene bucal, el tabac i la malaltia periodontal en les dents del pacient. Els implants dentals, ben cuidats, poden allargar la seva vida mitjana útil molts anys.


Els implants dentals, ¿s'han de cuidar?

Un cop col·locats els implants, s'han de cuidar igual que les dents naturals. Un implant dental necessita d'una correcta higiene bucodental per evitar malalties com la mucositis o periimplantitis. Moltes persones creuen que si s'extreuen totes les dents i s'hi col·loquen implants "s'acaben tot els problemes". A més, hi ha qui es pensa que, en ser de materials com el titani, no està exposats a infeccions i no tenen el risc de deteriorar-se ni de perdre funcionalitat. Però això no és cert, ja que els implants, igual que les dents, necessiten controls i higiene professional diaris, essent imprescindible una excel·lent higiene bucal per mantenir-los sans i lliures d'infecció.
 

Qualsevol dentista pot col·locar implants?

L'odontòleg que col·loqui els implants ha d'estar molt ben format i capacitat en implants i cirurgia implantològica. La terapèutica d'implants necessita de grans coneixements i d'una important habilitat. L'odontòleg que dugui a terme aquesta intervenció ha d'estar ben format en implants, i a més ha d'estar ben preparat per dur a terme i avaluar l'estudi radiològic de la zona a implantar.