Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Recupera el somriure en tan sols un dia gràcies als implants dentals

Publicat el 21/11/2018
Recupera el somriure en tan sols un dia gràcies als implants dentals

La tecnologia dental ha avançat a gran velocitat gràcies a la investigació científica per part de grans professionals de la implantologia.

Aquesta evolució es pot veure reflectida en cas en què tan sols unes hores es pot aconseguir un nou somriure. Des de fa ja algun temps, milers de clíniques dentals ajuden els seus pacients a recuperar la seva salut bucal amb els implants dentals de càrrega immediata. I la clínica dental Casanova25 de Barcelona és una d'elles.

En el nostre dia a dia, ens trobem amb pacients que ens sol·liciten per aquest producte o simplement ens pregunten quina és la solució més ràpida i eficaç per canviar unes dents vells per uns d'uns.

Evidentment, aquesta tècnica tan avançada no es pot implementar en tots els pacients, ja que cada cas és individual i s'ha de realitzar un estudi previ per decidir si la col·locació d'implants dentals de càrrega immediata és la solució més apropiada per al pacient.

Què són els implants de càrrega immediata?

Un implant dental de càrrega immediata és la tècnica que consisteix a col·locar en un mateix dia l'implant dental i la pròtesi al pacient. Per ajudar a una ràpida recuperació de la geniva, es col·loca una pròtesi dental provisional i, al cap d'un temps, se substitueix per la definitiva. Gràcies a ella, es redueix considerablement els temps d'espera. Per això, són també coneguts com els implants dentals que es col·loquen en un dia.

Els preus dels implants dentals de càrrega immediata

Una altra de les preguntes que ens fan els pacients en el moment que els expliques pels implants de càrrega immediata és el preu.

Bé és cert que moltes clíniques dentals fan publicitat amb preus molt assequibles en la col·locació d'implants, però el pacient ha de ser conscient que estem parlant, en la gran majoria, d'implants dentals de mal qualitat i, a més, no inclouen ni la cirurgia ni la pròtesi.

Si vols més informació sobre la col·locació d'implants dentals de càrrega immediata, només has trucar-nos al 93.451.03.86 o demanar una cita mitjançant la nostra pàgina web. El que et sigui més fàcil i còmode.