Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Sedació conscient en adults quan és aconsellable utilitzar aquesta tècnica?

Publicat el 28/06/2018
Sedació conscient en adults quan és aconsellable utilitzar aquesta tècnica?

Des de fa uns anys en la gran majoria de les clíniques dentals es practica una tècnica per tranquil·litzar i relaxar el pacient: la sedació conscient.

La sedació conscient és una tècnica que només poden practicar aquells professionals que estiguin acreditats com a anestesista, i la realitzaran per ajudar el pacient adult a portar la visita al dentista d'una manera més tranquil·la.

Aquesta tècnica només s'utilitza en casos en què el pacient tingui un alt grau d'ansietat que no li permeti estar relaxat a la consulta i com a conseqüència no pugui ser tractat.

La sedació conscient en adults es pot utilitzar mitjançant 3 vies: per via respiratòria, per via intravenosa o per via oral.

Quan s'aconsella utilitzar la sedació conscient en adults?

Només és aconsellable utilitzar la tècnica de la sedació conscient en els següents casos:

  • Pacients poc col·laboradors durant la visita dentista. Aquí podríem agrupar aquelles persones que tenen alguna discapacitat.
  • Pacients amb fòbia a visitar el dentista.
  • En aquells casos que el tractament sigui de llarga durada i requereixi la necessitat d'utilitzar la sedació conscient, com pot ser el cas d'una cirurgia en la col·locació d'implants dentals.

Si també pateixes o ho passes malament quan has de visitar el dentista, confia a Casanova 25 per ser la teva clínica dental de confiança. No deixis de fer-te revisions bucals per la teva fòbia al dentista. Tot té solució.