Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tractaments sota sedació conscient

Tractaments sota sedació conscient

La sedació conscient és una tècnica que s'aplica a la nostra Clínica dental Casanova 25. Considerem que és una opció per a aquells pacients que per motius diversos no poden ser tractats de la manera convencional.

A la sedació conscient necessitem la presència del nostre anestesista David Martínez López, metge anestesista, amb àmplia experiència en el sector de l'odontologia.

Per a quin tipus de persones recomanem la sedació conscient

La sedació conscient és una tècnica indicada per als següents grups de persones:

 1. Pacients amb alt nivell d'estrès i ansietat quan duen a terme qualsevol tipus de tractament dental.
 2. Pacients especials, engloba tots aquells pacients que per les seves característiques especials no se'l pot tractar o bé a causa d'algun tipus de incapacitat o algun tipus de síndrome.
 3. Totes aquelles intervencions d'una major complexitat que puguin generar un major disconfort per al pacient com a casos de cirurgia importants de col•locació de diversos implants en una mateixa sessió o extraccions de cordals complicats.

Avantatges de la sedació conscient

 • Brinda al pacient un efecte anestèsic amb el que NO recordarà res del que passi durant el tractament.
 • És una tècnica efectiva ja que el pacient estarà sedat però semi-despert durant la intervenció i per això estarà relaxat durant tot el tractament.  
 • És segura, ja que l'anestesista monitoritza al pacient i supervisa tot el procediment.
 • És indolor ja que el pacient un cop està sedat és anestesiat de manera que es realitza tot el tractament necessari amb anestèsia local.
 • Es redueixen el nombre de cites en pacients amb molta fòbia ja que pot realitzar tot el tractament en una sola sessió.
 • La recuperació és immediata.
 • Hi ha cooperació durant la cirurgia ja que el pacient no té arcades, ni pors ni interromp el tractament.

La sedació conscient consisteix a administrar fàrmacs a un pacient ja sigui per via oral o per via intravenosa amb en l'objectiu d'obtenir que es relaxi tingui una sensació   de benestar.

La sedació conscient provoca una lleu depressió sobre el Sistema nerviós central aconseguint     que el pacient entri en un estat de relaxació, benestar i lleugera somnolència que li permeti tolerar el tractament dental al qual està sent sotmès sense ser conscient la durada, ni molèstia, ni dolor.

Tècnica de Sedació Conscient. Qui administrada i com s'administra?

La sedació conscient sempre serà aplicada, supervisada i controlada per un metge anestesista. La Clínica dental Casanova 25 té un permís especial per poder treballar amb sedació i pot oferir aquest servei als seus pacients.

La sedació conscient la duu a terme l'anestesista en un gabinet dental que està preparat de manera especial per a aquest tipus d'intervenció ja que ha de comptar amb:          

 • Equip de monitorització de les constants vitals
 • Pulsioxímetre per mesurar la saturació d'oxigen
 • Esfingomanòmetre per a la mesurar la pressió arterial.
 • Equip de reanimació amb desfibril•lador
 • Medicació intravenosa per reanimació.

Es prepara a el pacient, se li administra una medicació intravenosa i un cop l'anestesista té a l'pacient en el nivell de sedació que consideri oportú comença el treball de l'odontòleg.

El nostre especialista en Tractaments sota sedació conscient

Dra. María de la Sota

Odontòloga llicenciada per la Universitat Complutense de Madrid (Espanya), amb títols d'especialització d'Implantologia i Endodòncia. Especialitzada en tractaments d'odontologia conservadora, així com implants, periodòncia i pròtesis.

Equip de dentistes Casanova25

Demana cita

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@casanova25.com .Pot ampliar la informació a Política de Privacitat