Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Sobre el cost dels implants dentals

Publicat el 27/04/2016
Sobre el cost dels implants dentals

Molts dels clients que s'acosten a la nostra clínica dental de Barcelona i ens consulten per primera vegada pels implants dentals, vénen amb especial interès en conèixer el seu cost, i en ocasions aquest els sembla elevat. I efectivament el preu dels nostres implants és elevat, però no és car, tenint en compte els nivells de qualitat de producte i servei que oferim, el nostre preu és molt competitiu. Arran d'aquestes situacions que en ocasions es donen en la consulta, ens hem decidit a escriure aquest post explicant el per què dels costos elevats dels serveis d'implantologia.

La col·locació d'implants dentals té un alt cost perquè és summament cara l'adquisició d'estoc de peces per col·locar-los, així com els elements i materials que s'utilitzen abans i durant la cirurgia d'aplicació.

D'altra banda un valor afegit importantíssim és la capacitació del professional, qui ha de fer constantment cursos d'actualització en el tema. Del professional i dels seus coneixements depèn l'èxit del diagnòstic i tractament. Els odontòlegs de la Clínica Dental Casanova 25 estan altament qualificats i en constant evolució, i això es reflecteix en la qualitat dels serveis prestats.

El cost dels implants dentals també es veu reflectit en que compleixen tots els requisits internacionals de control de qualitat, en tractaments de superfície, esterilització, compatibilitat de les parts i disponibilitat d'estoc al país i l'exterior. És possible que quan altres clíniques dentals franquiciades ofereixin implants a preus impossibles no compleixin amb totes les garanties necessàries i tinguem un disgust

Finalment hi ha un altre element a tenir molt en compte: si una persona opta per col·locar-se un implant dental i canvia el seu lloc de residència o de professional, és important que sàpiga quin tipus de connexió té l'implant, i si aquesta connexió és estàndard o específica de una determinada marca d'implants dentals, perquè això li pot generar una dependència no només de la marca, sinó de professionals que sàpiguen treballar amb aquesta signatura.