Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Tractament dental sense sedació per a nens

Publicat el 15/05/2017
Tractament dental sense sedació per a nens

Moltes persones no tenen cura de la seva salut bucal per por al dentista i amb això s'accentuen les possibilitats de patir càries o malalties periodontals com la gingivitis o periodontitis.

La gran majoria de les clíniques dentals ofereixen el servei del tractament sedació conscient, que consisteix principalment en tranquil·litzar la persona que va a visitar el dentista a través d'anestèsia, on el pacient entra en un estat de relaxació, però sempre conscient en tot moment . El tractament de sedació conscient té una doble funcionalitat, en primer lloc, el pacient està relaxat -sedat mentre el dentista fa la revisió bucal i, en segon, alleuja el dolor en situacions com ara l'extracció d'un queixal del judici o en cirurgies més complicades com la col·locació d'implants dentals.

La sedació conscient s'utilitza habitualment en persones que tenen pànic en visitar al dentista i, especialment, en nens ja que, en general, no els agrada anar al dentista, són molt actius i no saben estar-se quiets.

A la nostra clínica dental fem servir el tractament en aquelles persones adultes que realment passen una mala estona visitant al dentista, però en casos infantils preferim no utilitzar la sedació conscient, llevat que les circumstàncies ens indiquin el contrari. Si no cal utilitzar-lo, a la clínica comptem amb la doctora odontopediatra, que té molta paciència i aguant per tranquil·litzar els nens sense la necessitat de relaxar-los.

En un altre article anterior, expliquem amb més detall en quins casos és recomanable la intervenció de la sedació conscient, quines precaucions cal tenir present abans i després del tractament i els consells que ha de seguir el pacient després d'utilitzar el tractament. Et convidem a que llegeixis detalladament l'article "la tècnica de sedació dental".

Si fa temps que no visites al dentista per por però cal que et facis una revisió bucal, a la clínica dental Eixample Casanova 25 podem ajudar-te a que la visita sigui més suportable gràcies al tractament de sedació conscient. Però si la visita és per al teu fill, pots estar tranquil que el tractament no l'utilitzem a priori amb els nens.