Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Categoría: Periodòncia

Polit dental a Barcelona

El polit dental és un procediment clínic on es busca polir la superfície dentària per crear un ambient òptim perquè el periodonci es torni a adossar i els teixits quedin sobre aquesta superfície neta, dura i polida.

Gràcies a l'polit dental podem eliminar tot tipus de taques a les dents: Pigmentacions, placa bacteriana, taques de cigarret, cafè, te, vi.

Polit dental a Barcelona
Polit dental a Barcelona

Tipus de polit dental a Casanova 25

Amb el polit s'inverteix la càrrega elèctrica de les dents per impedir l'adherència bacteriana perquè la superfície està neta i les bactèries es repel•leixen, és a dir, no s'adhereixen fàcilment.
  • Es realitza amb raspalls per profilaxi i gomes de cautxú, muntat sobre instruments rotatoris.
  • Profijet: és un sistema clínic que consisteix en un raig d'aigua a pressió amb bicarbonat que neteja la placa bacteriana, sense generar dolor ni molèsties. És un tractament molt efectiu que ajuda a blanquejar la superfície dental, elimina les taques entre tres i cinc segons.
  • També es pot utilitzar les pedres de allisat i polit a nivell interproximal.
El més important en el moment de fer la higiene / tartrectomia i el raspat i allisat és l'eliminació total de l'acumulació de placa i càlcul.

Altres serveis dentals

Empelts de geniva

El empelt de geniva ens permet augmentar l'ample i alt de la geniva en presència d'exposicions radiculars petites i augmentar la profunditat de vestíbul.

Higiene / Tartrectomia

Amb la neteja dental, eliminem la placa bacteriana i el càlcul en la part coronal sobre la geniva.