Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Turisme dental Barcelona

Publicat el 26/06/2017
Turisme dental Barcelona

Quan una persona està viatjant, pot succeir que li sorgeixi algun dolor bucal i, que en aquest moment necessiti un dentista amb urgència. A la clínica dental Casanova25 Eixample Barcelona atenem a pacients de diferents països ja que comptem amb professionals que parlen diferents idiomes (castellà, català, anglès i francès), fent així, la vida més tranquil·la i suportable al pacient.

No totes les clíniques dentals a Barcelona compten amb aquest servei i no poden atendre a persones que no siguin de parla catalana i castellana, provocant així, la insatisfacció i la impotència dels mateixos en no poder acudir a cap clínica dental pel dolor que els produeix la dent.

Aquesta situació porta succeint fa diversos anys, ja que Barcelona és una de les ciutats espanyoles que acull més turistes. Per això, des de Casanova25 Barcelona vam veure que havíem de cobrir aquesta necessitat, perquè no podíem deixar d'ajudar a aquesta persona amb problemes bucals pel simple fet de no poder comunicar-nos amb ella.

D'altra banda, hi ha situacions en què hi ha persones d'altres països que vénen directament a Barcelona per realitzar-se un tractament dental, ja sigui pel preu (més econòmic), per la cultura o per altres motius.

La ciutat de Barcelona és rica en cultura, gastronomia i el mar. Es poden visitar grans monuments històrics com la Casa Fuster o el Palau Montaner de Lluís Domènech i Montaner, la Sagrada Família, el Parc Güell, la Pedrera ... Barcelona compta amb una infinitat de bars i restaurants a tastar, oferint aliments de primera qualitat i per tots els gustos: catalans, orientals, americans, italians, mexicans .... A més, Barcelona està envoltada de muntanya i mar, on es poden realitzar des d'activitats nàutiques, passant per més tranquil·les com el senderisme, fins a realitzar activitats per als més valents com l'escalada.

Si acabes d'arribar a Barcelona i et trobes en la situació que tens un problema bucal, no pots esperar fins arribar a la teva ciutat per anar a visitar el dentista, demana una visita a la nostra clínica dental Eixample i estarem encantats d'ajudar-te perquè gaudeixis al màxim de les teves vacances a Barcelona.