Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Categoría: Implants dentals a Barcelona

Implants zigomàtics

Els implants zigomàtics són implants llargs que s'utilitzen quan el pacient presenta una quantitat d'os suficient per ancorar l'implant de dimensions regulars. En aquests casos es recorre a ossos de major duresa com el que està a la zona de pòmuls per ancorar els implants ja que aquests ossos sempre mantenen la duresa i densitat.

Aquests implants zigomàtics es poden utilitzar en casos d'atròfia severa del maxil·lar. Aquests implants zigomàtics són molt més llargs, el de 6 habitualment presenta una longitud de 30-55 mil•límetres i els pterigoideos de 15 a 20 mil·límetres.

Implants zigomàtics
Implants zigomàtics

Implants pterigoideos

Els implants pterigoideos deuen el seu nom a l'os on es enterressin és a dir a l'apòfisi pterigoidea de l'os esfenoide. Aquest os forma part de la base de l'Caneo i proporciona un excel·lent ancoratge a la zona posterior de l'maxil·lar superior, per a aquells pacients que han patit de pèrdua d'os, un reabsorció de l'os maxil·lar.

Quant al disseny dels implants pterigoideos es diferencien dels convencionals per una major longitud que va de 15 a 20 mil·límetres, i una altra diferència notable és que es col·loquen sobre una inclinació que pot arribar a ser de 45 o < / sup>.
Implants zigomàtics

Avantatges dels implants dentals zigomàtics i pterigoideos

  • Són bona alternativa a la col·locació d'empelts ossis amb àmplia reabsorció maxil·lar.
  • Escurça el temps d'una forma segura, ràpida i còmoda per al pacient.
  • Permet assegurar una millor estètica a qualsevol pacient independentment de la qualitat d'os que s’hagi de col·locar per al implant dental.
  • A recalcar: Moltes vegades els implants zigomàtics i pterigoideos acompanyen a implants normals, depèn de la quantitat i qualitat d'os que disposi el pacient.

Preguntes freqüents sobre Implants zigomàtics

En quins casos es recomana la col·locació dels implants zigomàtics i pterigoideos?

Es recomana en pacients amb falta d'os a la zona posterior del maxil·lar superior i també per evitar empelts d'os en el si maxil·lar

Com és la intervenció d'aquests implants?

Aquests implants dentals es col·loquen sota anestèsia local amb sedació intravenosa.

Pot el pacient fer vida normal després de la intervenció?

Si, podrà fer vida normal després de la intervenció, les molèsties són les mateixes que les generades en la col·locació d'implants convencionals.