Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Categoría: Ortodòncia a Barcelona

Ortodòncia per a nens

A Casanova25, com a experts ortodoncistes recomanem que els nens comencin a realitzar revisions anuals de les seves dents a partir de l'edat dels 7 i 8 anys. És durant aquesta etapa quan les dents incisives superiors i inferiors són ja les definitives o estan substituint als de llet, de manera que serà molt fàcil fer un diagnòstic preventiu de les possibles alteracions en el creixement de les dents.

Amb una revisió a temps, es poden evitar tractaments d'ortodòncia més invasius en el futur, la infància és el moment ideal per actuar de forma precoç i evitar futurs problemes dentals.

Ortodòncia per a nens

Preguntes freqüents sobre Ortodòncia per a nens

¿Quan es recomana visitar a l'ortodoncista per primera vegada?

Com a mesura preventiva es recomana visitar a l'ortodoncista als sis anys d'edat, que és quan comencen a erupcionar els primers molars. Es veurà llavors com encaixa / tanquen entre els molars i es pot fer una previsió de com pot anar evolucionant aquesta dentició. Entre els sis a dotze anys, la ortodoncista avaluarà com s'està produint el recanvi dentari, el tancament dels mateixos, i els espais disponibles entre altres factors a considerar per al pla de tractament a seguir segons cada cas.

Per què insisteix la ortodoncista en què el meu fill no es xucli més el dit?

Perquè corregir aquests hàbits a una edat primerenca evitarà el desenvolupament de futurs problemes com males mossegades.