Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Clínica dental a l’Eixample Barcelona

Publicat el 01/05/2017
Clínica dental a l’Eixample Barcelona

La clínica dental Casanova25 està situada a l'Eixample de Barcelona i està liderada per la Doctora Maria de la Sota, odontòloga llicenciada per la Universitat Complutense de Madrid i especialitzada en implants dentals i Endodòncia.

Compta amb un equip professional altament qualificat que està en constant formació per oferir el millor servei bucal als pacients. La filosofia de la clínica dental es regeix pels valors de professionalitat, higiene, tracte cordial, seguiment exhaustiu del tractament, dedicació i ètica.

La clínica dental Eixample Casanova25 no és una franquícia, és a dir, està dirigida, gestionada i sota la direcció mèdica dels propietaris, on el principal objectiu és donar el millor servei al pacient i que surti satisfet de la clínica dental. Així mateix, Casanova25 Barcelona forma part d'un quadre mèdic amb un gran nombre de mútues.

Som especialistes en la col·locació d'implants dentals, en l'ortodòncia invisible Invisalign, en estètica dental com el blanquejament dental i en el tractament de sedació conscient.

Tots els implants dentals que col·loquem són d'altíssima qualitat.

 D'altra banda, comptem amb especialistes titulats per tractar la ortodòncia invisible Invisalign per corregir l'alineació de les dents de tal manera que ningú noti que la persona porta ortodòncia, ja que no totes les clíniques dentals poden oferir aquest tractament. A més, volem que els nostres pacients llueixin un somriure bonic i sa, per això, comptem com el blanquejament dental i la neteja bucal per garantir així una boca sana, evitant les càries i les malalties periodontals.

Altres punts importants a destacar són que donem la possibilitat de finançar el tractament sense interessos, d'aquesta manera, facilitem la vida al pacient sense la preocupació de pagar tot el tractament de cop, sinó que pot pagar-ho en còmodes quotes. Oferim una gran disponibilitat horària, fent que aquelles persones que no puguin visitar-se entre setmana puguin fer-ho en dissabte.

També atenem a persones que són a Barcelona amb una durada curta (vacances per exemple), ja que els nostres professionals parlen diversos idiomes, entre ells, l'espanyol, català, francès i anglès.

Si tens alguna malaltia bucal o vols millorar el teu somriure, pots demanar una cita amb els nostres especialistes. A més, pots visitar-nos ja que la clínica dental es troba al carrer Casanova25, Eixample de Barcelona.

Dra. María de la Sota

Dra. María de la Sota

Especialista en Implantologia i Endodòncia