Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

La tècnica de col•locació d'implants zigomàtics

Publicat el 15/02/2019
La tècnica de col•locació d'implants zigomàtics

Els implants zigomàtics són aquells implants que es col·loquen en pacients que tenen poc os maxil·lar o bé, la qualitat de l'os és insuficient per ancorar un implant dental normal. En aquests casos, s'utilitza un implant zigomàtic per la seva longitud i es col·loquen a la zona dels pòmuls, ja que es mantenen forts gràcies a la seva duresa i densitat.

L'os del pòmul o zigomàtic no pateix malalties periodontals, per això, l'èxit amb aquesta tècnica és superior versus a la col·locació d'implants convencionals. A més, no cal fer empelts ossis, de manera que el procés és més ràpid i còmode per al pacient i, amb això, els resultats, tant estètics com funcionals, són immediats.

Col·locació d'implants zigomàtics

Encara que no sigui una tècnica molt comuna i no s'aplica a tots els usuaris, bé és cert que hi ha pacients que necessiten aquest implants causa de la situació de l'os maxil·lar.

Per poder ancorar a l'os zigomàtic, des Casanova 25 et vam explicar la tècnica de col·locació d'implants zigomàtics.

Prèviament, el pacient haurà de visitar a la clínica dental per realitzar-se un TAC maxil·lar per conèixer l'estat de l'os i així realitzar una sèrie de proves per planificar l'operació. Aquesta operació es realitza amb anestèsia local i no requereix ingrés hospitalari, i fins i tot, segons les necessitats del pacient, es pot utilitzar la sedació conscient per tranquil·litzar i fer una intervenció més suportable per a l'especialista.

El procés de col·locació permet que en el mateix dia el pacient pugui anar-se de la clínica amb un nou dent. Per garantir que la intervenció surti correctament i evitar el rebuig de l'implant, l'especialista col·loca una corona dental provisió perquè l'implant s'adapti (i cicatritzi) bé al teixit de l'os i la geniva.

Realment, realitzar aquesta tècnica no és fàcil a causa de la seva complexitat, però els resultats són òptims i garanteix major èxit.

Si necessites col·locar un implant zigomàtic, sol·licita una visita amb el nostre especialista de Casanova 25 i estudiarem el teu cas.