Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Categoría: Estètica dental a Barcelona

Microcarillas dentals a Barcelona

Les microcarilles dentals (També anomenades facetes sense tallat dental o caretes mínimament invasives) no necessiten que realitzem cap tallat dental, són l'última novetat en l'odontologia estètica conservadora, ja que permeten una altíssima estètica i resistència sense necessitat de retallar teixit sa.

El motiu pel qual a la nostra clínica dental Casanova 25 podem realitzar aquest tipus de tractaments, és perquè a dia d'avui hi ha unes tècniques adhesives que permeten adherir aquests materials a les dents sense que hi hagi un tallat previ de la mateixa. Però cal seguir acuradament els protocols clínics existents que exigeixen aquestes noves tècniques d'adhesió.

Microcarillas dentals a Barcelona
Microcarillas dentals a Barcelona

Avantatges de les microcarilles

  • Permeten realitzar el tractament sense desgast de la dent.
  • No és necessària l'anestèsia.
  • No hi ha molèsties post-operatòries.
  • S’evita la realització de pròtesis provisionals.
Aquestes microcarilles permeten restaurar dents amb tincions, amb petites fractures, amb petits desgasts i separats. Si es necessiten modificar la forma i posició, caldrà recórrer a les caretes convencionals (les que sí que necessiten tallat de dent).
Microcarillas dentals a Barcelona

Tipus de microcarilles sense tallat

  • Carilles o facetes sense tallat dental o Lumineers: La seva particularitat és que es confeccionen en laboratoris de Suïssa i Califòrnia. Amb aquest tipus de careta el pacient pot seleccionar qualsevol to de blanc que desitgi. Com tota faceta és una prima làmina de porcellana ultraprima que de s'adherirà a la dent NO tallat. Però parell poder realitzar aquesta tècnica amb aquests laboratoris de Suïssa i Califòrnia cal disposar d'una certificació específica, aprovada pels creadors de sistema.
  • Microcarilles de porcellana sense tallat: L'única diferència amb les Lumineers és que les microcarilles de porcellana sense tallat no es confeccionen ni a Suïssa ni a Califòrnia, les realitzem localment amb els nostres tècnics de laboratori de preferència especialitzats en aquesta tècnica.

Els dos tipus de microcarilles són tractaments totalment reversibles, ja que si les retirem tindrem la dent original. La porcellana és súper fina i al no desgastar la dent no necessitem anestèsies i normalment planificarem 2 o 3 sessions per donar per completat el tractament amb aquest tipus de faceta.

Altres serveis dentals

Carilles dentals

Les carilles o facetes dentals són un tractament d'estètica que requereix molt poca alteració de les teves dents i que aconseguiran que recuperis el teu millor somriure.

Emblanquiment dental

El emblanquiment dental és el tractament ideal per aclarir la tonalitat de les teves dents. La millor solució per a un somriure de 10.

Corones dentals

Les corones dentals tornaran als teus dents la seva forma original. Descobreix tots els tipus de corones dentals en què ens especialitzem.